HTML

HB Tarantínó

Bálint sokáig így volt beírva a telefonomba. A "káosz rendezője" adalék persze már nem fért oda a limitált karakterszámú neveket kezelő régi nokiába, de azért mindketten tudtuk, hogy ez hozzá tartozik.

Címkék

22.
augusztus

Első

matetu  |  Szólj hozzá!

A blog indítását már nagyon rég, és nagyon sok embernek megígértem. Nehéz volt megtenni, ez tény. Ezúton is elnézést kérek mindenkitől a várakozásért. 

A blog egyetlen célja az, hogy egy kedves barát/testvér/fiúgyermek evilági hagyatékának online tárhelye legyen. Kár lenne, ha versei/zenéi/írásai eldugott vincsesztereken merülnének feledésbe. Remélem ez a felület dicső gyűjtőhelye lesz Huszlicska Bálint szellemi örökségének. 

Technikai dolgok:

Akinél van, kép/videó/vers/zene/írás, az kérem jelezze, és ha van indapassa, megteszem blogszerzőnek, ha nincs, és nem is szeretne, akkor küldje el nekem a tartalmat, majd én kiteszem. Sajnos programozni nem tudok, ezért csak egy preset-kinézetet tudtam adni a blognak, ha valaki ért hozzá, és csinosítaná, kérem jelezze. 

Tuba Máté

Címkék: első bejegyzés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ahajosamanja.blog.hu/api/trackback/id/tr794726002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása