HTML

HB Tarantínó

Bálint sokáig így volt beírva a telefonomba. A "káosz rendezője" adalék persze már nem fért oda a limitált karakterszámú neveket kezelő régi nokiába, de azért mindketten tudtuk, hogy ez hozzá tartozik.

Címkék

Komárom. Szép hagyományt indítottak útjára az idei ballagás alkalmával a Selye János Gimnáziumban. Andruskó Imre igazgató kezdeményezésére az intézmény igazgatósága díjat alapított, amelyet a fiatalon elhunyt színművészről nevezett el, és amelyet minden évben a Gimisz Diákszínpad legsikeresebb szereplője vehet át a ballagási ünnepség során.

Elsőként Huszlicska Bálintot érte a megtiszteltetés, aki Hyppolit megformálásáért érdemelte ki a díjat és a mellé járó ötezer koronás pénzjutalmat. A díjátadáson részt vett Kaszás Attila pályatársa, jó barátja, Rudolf Péter, valamint Palcsó Tamás, az 56 csepp vér című musical egyik főszereplője; ebben a musicalben alakította Kaszás Attila utolsó szerepeinek egyikét.

(forrás: ujszo.com, http://href.hu/x/jgdu)


Címkék: videó színház gimisz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ahajosamanja.blog.hu/api/trackback/id/tr435119824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása